top of page
  • Writer's pictureVera

Uudet upeat tuntemattomat polut

Maailma on nyt siirtynyt uuteen vuoteen, kaikkien kalentereiden mukaan. Uusi kuu osuu upeasti myös samaan ajankohtaan. Numeerinen ajanlasku on vaikeaa, sillä aika ei ole kuitenkaan täysin vakio. Mutta kun annamme ajan kulua, tiedämme, milloin olemme valmiit uuteen nousuun.


Olen nyt HSP Kokemusasiantuntija, Neurographican spesialisti, viestinnän ammattilainen, asiantuntija, taiteilija ja tutkija. Olen valmis kertomaan sen, mitä itse tiedän. Haluan kulkea tätä polkuani ja jos haluat, voit tulla mukaan.


Monet puhuvat "kolmannesta silmästä", intuitiosta, tunneälystä ja moni sanoo, että asiat "resonoi". Kaikki nämä asiat mielestäni viittaavat siihen, että ihmiset kaipaavat nyt enemmän kuin koskaan tunteilleen mahdollisuutta näkyä, tapaa olla vapaa.


Alitajunnan vapauttava ja metodisesti harkittu Somagrafia antaa mahdollisuuden käydä keskustelua omien tunteiden kanssa niin, että näet myös mihin polkusi vie. Tekniikoita on niin vapauttamiseen, vihan hallistaan, kuin huomispäivän luomiseen. Minulla ei ole salaisuuksia, minulla on vain tämä hyvin bioninen ambivertti tapa luoda uutta.


Työpajani siirtyvät verkkoon hetkeksi, kesällä tavataan jälleen Tampereella lukuisia kertoja.
Verkkotapaamiset järjestän yleensä kohdennettuna pienempiin ryhmiin, kuten mm. HSP, Joogakoulut, taideyhteisöt ja henkisen kasvun yhdistykset. Jos tahdot tutustua menetelmääni, ota rohkeasti yhteyttä.


36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page