top of page
  • Writer's pictureVera

Näyttely siirtyy, luen ja luon uutta.

Updated: May 5, 2020

Avaan hieman mitä tapahtuu sillä aikaa, kuin olisi alunperin pitänyt jo kehystää näyttelyyn tulevat Somagrafian työt. Tekniikkani kaipaa todella syvää analyysiä ja pohdintaa jatkuvasti, osa ymmärryksestäni ja taidostani on opittua, osa on sisäistä ja osa on alitajunnan virtaa. Pohjalla on kuitenkin tutkimus, opiskelu ja asioiden linkitys toisiinsa.


Tämä on tieteen ja taiteen rajapintaa.


Matkani jatkuu aina eteenpäin ja minun on saatava tieteellinen selitys alitajunnan asioille. Onneksi kognitiivinen neurotutkimus on päässyt pitkälle. Meditaation vaikutus aivoihin on aika selkeää ja loput, no, loput on minun ja sinun käsissä, kirjaimellisesti!


Albert Einstein on sanonut: ”Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto”.


Minä sanon, että molemmat ovat yhtä tärkeitä, kaikki ympärillämme, mitä me huomaamme on yhtä tärkeää. Minä haluan antaa jokaiselle ihmiselle avaimen, jolla saa avattua juuri sen oikean oven, juuri oikealla hetkellä. Avaimeni on kaikille sama, mutta jokaisella on oma ovi. Minne sinun matkasi kulkee? Avaanko oven sinulle? En ehkä avaa, avaat sen ihan itse, kun olet kokeillut Somagrafiaa. Yksi kerta ei riitä, kaksi on hyvä alku. Uskalla katsoa avoimesti ja tuomitsematta. Rauhoitu läsnä olevaksi, elä ja ole tässä hetkessä. Vapaudu halusta suorittaa ja näyttää pätevyytesi.Ole rehellinen ja aito itsesi. Sinä riität. Tunnista ja vaienna ennakkoluulosi. Sammuta tarpeesi luulla. Totu ajatukseen, että todellisuus tulee luoduksi mielessämme tiedostamatta ja polku ajatuksesta todellisuuteen on sinun käsissäsi.23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page