top of page
  • Writer's pictureVera

Metavapaa tekniikka

Somagrafian tekniikka ei ole laisinkaan sidottu sanoihin, eikä minkäänlaiseen jo olemassa olevaan käsitteeseen. Haluan antaa mahdollisuuden esittää vapaasti tunteita, näkemyksiä ja asioita. Nykymaailmassa monet saattavat loukkaantua tai järkyttyä, kun toinen henkilö esittää hyvin eriävän mielipiteen. Sensuuri on suuri, jäljelle jää vain ajatusmaailman vapaus. Somagrafian tekeminen kuitenkin on tärkeintä itselleen, joten annetaan sille sellainen muoto ja tahtotila, jossa lopputulos ratkaisee. Lopputulos on kuitenkin mahdollisimman hyvä ja oikeudenmukainen ratkaisu aina.


Ihmiset ovat todistetusti saavuttaneet paljon tekemällä visualisointia, esimerkiksi tekemällä kuvista ajatuskarttoja. Mutta ne kuvat, mitä leikkaat lehdistä ovat jonkun toisen henkilön ottamat ja ne voivat olla jopa otettu täysin eri olosuhteissa, kuin se, mitä haluat omassa ajatuskartassasi saavuttaa. Lehden kustantaja on ehkä jopa käyttänyt kuvaoikeusia hieman väärin tai valokuvaaja on ollun onnellinen vaikkakin hän on ottanut lavastetun surullisen kuvan. Metatieto ja käsitteet ovat todella hankalia nollata täysin.


Somagrafinen viiva on metatiedon nollapiste.

Annat kaiken merkityksen itse, juuri sillä hetkellä kun sitä tarvitset. Näin ollen ajatuksesi seuraavat tehokkaasti tahdottua polkua, ilman sivuvaikutteita.
45 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page